3.6.14

Hemmottelu


Suklaahieronta - hetki hemmottelua ja suloinen suklaan tuoksu 


Suklaahieronta on koko kehoa ja aisteja hellivä rentouttava hierontahoito jokaiselle, joka haluaa hemmottelevaa ylellisyyttä itselleen tai lahjaksi.

Hoito tehdään lämpimällä suklaavoiteella, joka sisältää kaakaovoita, manteli- ja kookosöljyä.

Suklaalla ja suklaa-aromilla on voimakas rauhoittava vaikutus. Lisäksi suklaa lievittää stressiä ja aktivoi mielihyvähormonien tuotantoa. Hoito kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja parantaa aineenvaihduntaa.


Suklaahieronta
puolihieronta 60 min 59 
kokohieronta 90 min 79 Rauhoittava päähieronta - luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle


Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja parantaa pään verenkiertoa. Se sopii mainiosti jännitysniskaoireiden ja päänsärkyjen lievittämiseen. Päähierontaa kuvataan myös nimellä stressipesu sen tehokkaasti stressiä lievittävän vaikutuksen vuoksi.

Hieronnassa käsitellään päänahan lisäksi myös niskahartiaseutua, olkavarsia ja kasvoja. Hoito tehdään asiakkaan istuessa tuolissa eikä siinä käytetä hierontaöljyä. Hoito on erittäin rentouttava ja rauhoittava. Tunnetumpi markkinointinimi hoidolle on Intialainen Päähieronta.

Rauhoittava päähieronta
35 min 30 €


Asiakkailta tulleita kommentteja
päähieronnan jälkeen:
"Ai että oli kyllä niin rentouttavaa"
"Oho, tältäkö tuntuu kun veri kiertää päässä"
"Aivan ihanaa, rentoutui niin että melkein nukahdin"
"Olipa rentouttavaa, tuntui paljon pitemmältä ajalta, jotenkin ajantaju hävisi"Duo-hieronta, yllätykset, polttarit ym.


Meillä voit päästä kaverisi/puolisosi kanssa yhtaikaa hierontaan, mikäli kahdella hierojallamme on yhtaikaa vapaata. Aikoja kannattaa tällöin kysellä hyvissä ajoin.
Olemme saaneet olla mukana monissa yllätyksissä, vuosipäivissä, polttareissa jne. ja olemme siitä kovin iloisia. Haluamme osaltamme tehdä päivästänne onnistuneen ja olemme mielellään "juonessa mukana" :)