3.6.14

Kuvat


Riitta-Leena Jalander

Riitta-Leenan eli Rilen erikoisosaamiseen kuuluvat mm. avaavat stressiniskahieronnat ja makeana uutuutena suklaahieronta! Lihasjumit saavat kyytiä ammattitaitoiselta hierojalta! Riitta-Leena on valmistunut koulutetuksi hierojaksi v.2012 (TAKK) ja kerännyt kokemusta mm. Tampereen Kylpylästä. Aikaisemmalta koulutukseltaan Riitta-Leena on SKY-kosmetologi ja merkonomi.

Anu Honkola

Anu on aloittanut hierojayrittäjänä Tampereen Kalevassa 2010 ja perustanut Hierontapiste Hyvä Olon keskustaan keväällä 2013. Anun vahvuuksia ovat mm. avaavat niska-hartiahieronnat, alaselän syvien lihasten triggerpistehieronnat sekä rentouttavat päähieronnat.
Koulutukseltaan Anu on Tradenomi (TAMK 2006), Koulutettu Hieroja (Vierumäki 2009) sekä Sielunhoitoterapeutti (Perheniemi 2014).


Riku Moisio

Rikun erikoisosaamiseen kuuluvat tehokkaan niska-hartiaseudun käsittelyn lisäksi selän kokonaisvaltainen avaaminen sekä jalkahieronnat. Rikun hierontatyyli on tehokas, rauhallinen ja syvälle lihakseen ulottuva. Riku on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Pirkanmaan Urheiluhierojakoulusta v.2015 ja omaa aikaisempaa työkokemusta erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Mikko Saariaho

Mikon tavoite on hakea todellinen syy ongelmille, mitä kehossa saattaa olla, mistä syystä hän onkin erikoistumassa klassiseen osteopatiaan Osteopatiakoulu Atlaksessa Espoossa (2014-2018). Mikko on valmistunut Koulutetuksi Hierojaksi vuonna 2012 (HESOTE) ja toiminut hierojayrittäjänä Kouvolassa vuodesta 2011. Kokonaisvaltaisen hoidon osana Mikko on erikoistunut mm. purentaongelmien hoitoon ja faskiakäsittelyihin osana osteopatiaa.Toimitilamme: